Ons team

Belinda van de Poll - Commercieel directeur

Belinda heeft na haar HBO studie (Human Resource Management) jaren lange ervaring opgedaan in de zakelijke dienstverlening. Zij heeft van zeer dicht bij de ontwikkelingen in de tandheelkunde gevolgd en heeft 13 jaar haar eigen bedrijf gehad. Belinda is verantwoordelijk voor de personele, organisatorische en financiële aspecten van de praktijk. Tevens is zij 12 ½ jaar werkzaam bij Tandartsenpraktijk Hoofddorp.

Bouke Zwaan - Tandarts

Bouke (Tandarts) is in 1989 afgestudeerd aan de Universiteit van Nijmegen. Bouke heeft gedurende 17 jaar een solo praktijk gevoerd en in verschillende grote moderne praktijken waargenomen. Naast zijn capaciteiten om goed om te kunnen gaan met angstige patiënten, heeft hij zich gespecialiseerd in oplossingen op maatwerk voor elke patiënt. Hierbij bedient hij zich van algemene tandheelkundige verrichtingen tot kleine chirurgische ingrepen. Tevens is Bouke gespecialiseerd in het plaatsen van Veneers en is inmiddels 30 jaar tandarts.

Nick - mondhygiënist

Nick is in september 2014 afgestudeerd als mondhygiënist. Hij is tevens werkzaam in onze andere vestiging in Hoofddorp Nick is een vrolijke, leergierige en een spontane collega. We zijn blij dat Nick bij ons werkzaam is.

Eva - Preventieassistente

Eva heeft ruime ervaring op gedaan in verschillende praktijken. Ze weet alle kneepjes van het vak en kan goed met mensen omgaan. Ze is vrolijk, actief en spontaan. Eva werkt vanaf december 2008 binnen ons team.

Heidi - Tandarts-assistente

Heidi heeft ruim 30 jaar ervaring als tandartsassistente. De mogelijkheid om in een moderne praktijk te werken waarbij zij haar functie kon uitvoeren en nieuwe vaardigheden kon leren sprak haar erg aan. Heidi is zorgzaam en geduldig met onze kleinste patiënten en heeft affiniteit met behandelingen van extreem angstige patiënten. Zij is tevens werkzaam in onze andere vestiging in Hoofddorp. Heidi kan zowel zelfstandig als binnen het team goed functioneren. Ze heeft goed inzicht en een vrolijke en actieve houding.

Tsega-Tandartsassistente

Tsega heeft haar diploma tandartsassistente behaald in 2011. Zij heeft ervaring opgedaan in een praktijk in Haarlem Noord. Zij heeft een rustige uitstraling en een positieve instelling. Tsega heeft ook een reanimatie certificaat. Zij is ook werkzaam in onze andere vestiging in Hoofddorp.

Tandtechnieker Gerlof Wilms-Vloet

Gerlof is al meer dan 15 jaar “ onze “ tandtechnieker met een lange ervaring in de tandtechniek. Hij heeft zijn ervaring verkregen na zijn opleiding door eerst bij verschillende collega’s te werken. Na enkele jaren is hij voor zichzelf begonnen.

Hij maakt in opdracht van tandartsenpraktijk Hoofddorp en nu ook voor tandartsenpraktijk Aalsmeer al jaren kroon en brugwerk en partiële protheses.
De partiële prothese wordt gemaakt van flexibele kunsthars waardoor deze comfortabel in de mond kan worden gedragen. Het kroon en brugwerk bestaat uit solitaire kronen die vastgezet worden over een tand of kies. Ook worden er veneers/facings gemaakt, dit zijn een “ soort” porseleinen plaatjes die kunnen worden aangebracht op de frontelementen om de esthetiek te verbeteren. Het brugwerk bestaat uit verschillende kronen die tanden of kiezen verbinden wanneer er een tand of kies verloren is gegaan of niet meer aanwezig is.

Marjorie (Tandartsassistente i.o):

Marjorie is momenteel bezig met haar opleiding voor tandartsassistente. Ze is enthousiast en ambitieus. Na deze opleiding wil ze graag verder studeren voor tandarts. Marjorie heeft vorig jaar stage gelopen in Hoofddorp en zal vanaf november 2018 t/m juli 2019 stage lopen op de donderdagen en vrijdagen in Aalsmeer.

Heidi - Balie-assistente

Heidi heeft ervaring opgedaan in verschillende bedrijven. Ze is een vrolijke en spontane medewerkster die goed in teamverband kan werken. Zij is ook werkzaam in onze andere vestiging in Hoofddorp. Heidi is meerdere dagen in de praktijk werkzaam achter de balie.