Veneers

Veneers zijn de nieuwe revolutie voor mooie witte tanden met een stralende lach. Deze porseleinen tandschildjes zijn zo dun als een contactlens en zorgen voor een prachtig recht wit gebit.

Slijpen en injecties zijn overbodig, de tandarts neemt enkel een afdruk van uw gebit en vervolgens worden de Veneers tijdens de 2e afspraak in slechts een uur geplaatst. Kleurstoffen hebben geen invloed op Veneers, dus gele vlekken verdwijnen permanent onder prachtig witte tanden.
Door deze toepassing, namelijk het fineren van de tanden met porselein is de bekende angst van pati├źnten voor de tandarts niet langer nodig. Uw gebit zal met deze methode niet gevoelig worden doordat in vrijwel alle gevallen de Veneers direct geplaatst kunnen worden. In een enkel geval wordt er licht bijgeslepen, maar beperkt zich dit tot de oppervlakte en worden nooit gevoelige tandstructuren aangeraakt.

De Veneers kunnen verder elk moment verwijderd worden zonder dat het gebit op enig manier blijvend wordt beschadigd.

Nadat Veneers zeer succesvol in Amerika zijn geïntroduceerd is dit product nu ook naar Europa overgekomen. Op dit moment heeft zich bij Tandartsenpraktijk Hoofddorp , tandarts Bouke Zwaan zich gespecialiseerd in het plaatsen van Veneers. Voor meer informatie kunt u ons bellen op het nummer 023-5616985 of u kunt ook direct een afspraak te maken voor een consult.